BAM ACADEMY
Spletna aplikacija za spletne tečaje je inovativna platforma, ki omogoča uporabnikom enostaven in interaktiven način učenja ter pridobivanja novih znanj. S poudarkom na uporabniški izkušnji in kakovosti vsebine, aplikacija omogoča širok nabor naprednih funkcij.
Naše delo

Izdelava platforme za spletne tečaje vključuje več faz, ki se med seboj prepletajo in tvorijo celovit postopek. V začetni fazi se osredotočimo na načrtovanje in konceptualizacijo, kjer se določijo cilji platforme, ciljna skupina uporabnikov ter ključne funkcionalnosti, med katerimi so nakup tečaja, uporabniški profili, marketinške strategije in še več. Sledi razvoj programske opreme, ki obsega izbiro ustreznih tehnologij, vzpostavitev baze podatkov ter implementacijo funkcionalnosti, skladnih s predhodno definiranimi cilji. Hkrati se oblikuje tudi uporabniški vmesnik, ki omogoča privlačno in uporabnikom prijazno izkušnjo. Po povezavi vseh komponent sledi obsežno testiranje, odpravljanje napak ter optimizacija. V pripravljalni fazi se ustvarja vsebina za tečaje, ki zajema besedila, videoposnetke in interaktivne vsebine. Po uspešnem testiranju se platforma lansira in promovira preko različnih kanalov, hkrati pa se vzdržujejo in nadgrajujejo funkcionalnosti glede na uporabniške povratne informacije. Skozi celoten proces sodelujejo strokovnjaki za razvoj programske opreme, oblikovalci, vsebinski ustvarjalci ter marketinški strokovnjaki, pri čemer je ključno tudi zagotavljanje varnosti uporabniških podatkov ter dosledno upoštevanje smernic za uporabniško izkušnjo in spletni dizajn.

Načrtovanje
Definiranje ključnih funkcionalnosti. Izdelava grobe zasnove uporabniškega vmesnika.
Analiza potreb
Razvoj vizualnega oblikovanja uporabniškega vmesnika. Izbira ustrezne tehnologije.
Lansiranje
Preizkus platforme v realnem okolju za zagotovitev stabilnosti in varnosti.
Stalni razvoj
Spremljanje uporabniških povratnih informacij in izvajanje izboljšav na podlagi njihovih potreb.
Kreativnost in tehnična
dovršenost_združeni
Celoten postopek za izdelavo platforme za spletne tečaje zahteva sodelovanje strokovnjakov za razvoj programske opreme, oblikovalcev, strokovnjakov za vsebine in marketinškega tima. Pomembno je tudi zagotoviti varnost uporabniških podatkov ter upoštevati smernice za spletni dizajn in uporabniško izkušnjo.
Rezultati

Uporabniki imajo dostop do svojih osebnih profilov, kjer lahko spremljajo svoj napredek, zbirko tečajev in dosežke. To zagotavlja personalizirano izkušnjo učenja in omogoča boljšo organizacijo. 

Strategije, kot je "priporoči prijatelju", prinašajo širjenje platforme preko obstoječih uporabnikov in povečujejo število novih registracij. To prispeva k rasti uporabniške baze.

Pravilno izvedena upsell strategija med nakupnim procesom poveča prodajo dodatnih tečajev ali paketov, kar pozitivno vpliva na prihodke platforme.