ROI Sender
ROI Sender je inovativna spletna aplikacija, ki je zasnovana za pomoč podjetjem pri povečanju prihodkov in izboljšanju donosnosti naložb. Z uporabo PHP-ja za razvoj backend dela aplikacije omogoča funkcije, kot so obnavljanje zapuščenih košaric, izvajanje marketinških kampanj po nakupu, upravljanje promocijskih akcij in ustvarjanje prilagodljivih marketinških tokov. Poleg tega omogoča integracijo z drugimi sistemi prek API-jev in zagotavlja varnost ter visoko kakovost s temeljitim testiranjem.
Naše delo


Arhitektura

Določitev osnovne strukture aplikacije, definiranje potrebnih funkcij in modulov ter načrtovanje podatkovnih baz in shem za shranjevanje informacij.

Razvoj

Za integracijo aplikacije ROI Sender z drugimi sistemi ali tretjimi osebami je bilo potrebno oblikovanje API-jev.

Testiranje

Po razvoju je bilo potrebno izvesti obsežno testiranje aplikacije, da se preveri njena funkcionalnost, zanesljivost in učinkovitost.

Namestitev
Aplikacijo smo namestili na ustrezne strežnike in zagotavljamo nadgradnje in podporo.
ROI

Pri Bplanetu smo bili odgovorni za razvoj programskega dela aplikacije. Zadolženi smo bili za razvoj backend dela aplikacije in za oblikovanje API-jev za povezljivost z drugimi sistemi.

Rezultati ROI Sender aplikacije so izjemno zadovoljivi. Zabeležena je 98% odprtost e-poštnih sporočil, kar kaže na učinkovito komunikacijo z uporabniki. Prav tako je 73% nakupov opravljenih prek mobilnih naprav, kar poudarja pomembnost prilagajanja aplikacije mobilnim uporabnikom. Aplikacija dosega najvišji dobiček za vsak vloženi dolar, kar pomeni, da je naložba v marketinške kampanje z ROI Sender aplikacijo izjemno donosna. S svojo uspešnostjo in prilagodljivostjo je ROI Sender nepogrešljivo orodje za podjetja, ki želijo izboljšati svoje marketinške strategije in povečati prihodke.

Rezultati

ROI Sender dosega impresivne rezultate, saj je njihova marketinška strategija izjemno uspešna. S pomočjo aplikacije dosežejo izjemno visoko odprtost e-poštnih sporočil, saj se odstotek odprtih e-poštnih sporočil ponaša z odličnimi 98%.

To kaže, da ima njihova e-poštna komunikacija zelo visoko učinkovitost pri dosegu ciljne publike in pritegovanju pozornosti prejemnikov.

Glede na nakupno vedenje strank, kar 73% vseh nakupov opravijo prek mobilnih naprav. Ta podatek kaže na močan vpliv mobilnih platform na uporabnike, zato je aplikacija ROI Sender prilagojena in optimizirana za mobilne uporabnike, kar omogoča boljšo uporabniško izkušnjo in povečuje konverzije.

To pomeni, da je naložba v marketinške kampanje z uporabo te aplikacije izjemno donosna, saj se vsak vloženi dolar znatno povrne v obliki povečanih prihodkov.Vse te uspešne rezultate kažejo na izjemno učinkovitost in vrednost aplikacije ROI Sender za podjetja, ki želijo izboljšati svojo marketinško strategijo, povečati donosnost naložb in doseči večje prihodke.