UWA - Socialno omrežje

UWA Social je prostor, kjer lahko afriški uporabniki iščejo povezave z drugimi Afričani po svetu.

Omogoča vam, da delite svoje ideje, izkušnje in kulturo s širšim občinstvom ter se povežete z ljudmi, ki jih zanimajo enake tematike.

Varnost in zasebnost sta naši najvišji prednostni nalogi. Zagotavljamo varno okolje, kjer lahko izrazite svoje mnenje in delite vsebine brez strahu pred zlorabo podatkov.

Pridružite se nam na UWA Social, da boste lahko gradili nove odnose, odkrivali nove kulture, se učili od drugih in soustvarjali bolj povezano in napredno prihodnost za celotno Afriko. Skupaj gradimo skupnost, ki jo poganja afriška edinstvenost in moč. 

Naše delo

Pred izvedbo projekta UWA Social je temeljito potekala analiza afriškega okolja, da bi identificirali ključne probleme in izzive, s katerimi se soočajo prebivalci Afrike pri uporabi socialnih omrežij.

Med temi problemi so izstopala počasna internetna povezava, visoki stroški prenosa podatkov ter razširjena uporaba telefonov kitajskega porekla.

Afrika se sooča s počasno in nestabilno internetno povezavo na različnih območjih celinskega področja, kar otežuje nemoteno uporabo spletnih aplikacij, vključno s socialnimi omrežji.

Dodatno, visoki stroški prenosa podatkov ovirajo širšo dostopnost teh storitev za številne prebivalce, zlasti za tiste z omejenimi finančnimi sredstvi. Poleg tega je na afriškem trgu zelo razširjena uporaba telefonov kitajskega porekla, ki imajo lahko omejeno združljivost in podporo za določene aplikacije.

S pomočjo te analize smo za projekt UWA Social oblikovali prilagodljivo in učinkovito platformo, ki se osredotoča na optimizacijo hitrosti in učinkovitosti prenosa podatkov, da bi zagotovili čim bolj tekoče in dostopno uporabniško izkušnjo.

Poleg tega smo prilagodili platformo, da je združljiva z različnimi modeli telefonov, vključno s tistimi kitajskega porekla, da bi omogočili čim širšo razširjenost med uporabniki na afriškem kontinentu.

Z vztrajnim delom in inovativnimi rešitvami se je UWA Social uspešno odzval na izzive in ustvaril socialno omrežje, ki je prilagojeno potrebam in željam afriške skupnosti.

Analiza projekta
Identifikacija težav, želja in značilnosti uporabnikov. 
Izvedba projekta
Z ekipo programerjev, podjetnikov, afriških lokalnih uporabnikov, oblikovalcev, smo zasnovali arhitekturo in izvedli nativno sprogramiran produkt.
Lansiranje produkta
Z ekipo smo lansirali MVP in začeli pridobivati dodatne podatke o željah in poti projekta. 
Analiza rasti
Z Nigerijsko ekipo spremljamo rast in optimiziramo delovanje.
Moja UWA
Moje misli. Moja ljubezen. Moja Afrika.

Zajemi svoje misli, pojdi na zmenek, naredi prijatelje, ustvari spomine.

UWA Social omogoča uporabnikom, da delijo svoje misli, se dogovarjajo za zmenke, vzpostavljajo prijateljstva in ustvarjajo nepozabne spomine.

Vse pogovore na platformi so šifrirani in varno shranjeni.

UWA Hub: Na voljo je tudi UWA Hub, kjer lahko izrazite svojo kreativnost, izveste, kdo je zmagal na nogometni tekmi, dobite posodobljene informacije o menjalnih tečajih in izvajate transakcije s kriptovaluto (UWACoin). UWA Hub je poln vedno novih in izboljšanih widgetov, ki zadovoljijo raznolike potrebe uporabnikov.

UWA Marketplace: Če ste ponudnik storitev ali prodajate različne izdelke - od obutve, oblačil, pohištva, telefonov in dodatkov do rabljenih in novih artiklov, je UWA Marketplace idealen prostor za vas. Preprosto naložite svoje izdelke, vnesite ceno ter možnost prevzema ali dostave in začnite zaslužiti. Platforma ponuja odlično priložnost za trgovanje in promocijo vaših izdelkov ali storitev.

Z vsemi temi funkcijami je UWA Social odlično mesto za izmenjavo, interakcijo in poslovanje, hkrati pa ponuja zanesljivo zaščito vaše zasebnosti in varnosti podatkov. Bodite del te edinstvene skupnosti, kjer lahko uresničite svoje cilje in izpolnite svoje potrebe na enem mestu.

Rezultati in vizija

Platforma UWA Social je dosegla izjemne rezultate od svojega začetka, saj je privabila veliko zanimanje in v nekaj mesecih organsko dosegla več kot 20.000 uporabnikov. Skupnost organsko hitro raste, kar je jasen pokazatelj pozitivnega odziva in sprejetosti platforme med uporabniki.

Ta nagel vzpon UWA Social ga naredi zelo zanimivega za potencialne investitorje. Investitorji vidijo vlaganje v takšne hitro rastoče platforme kot obetavno priložnost za visoke donose na njihovih naložbah.

Prav tako se odpira možnost za lansiranje kriptovalute, kot je UWACoin, na kripto borzo. Z naraščajočim številom uporabnikov in povečano priljubljenostjo omrežja, bi bila kriptovaluta UWA Coin privlačna možnost za trgovce in investitorje na kripto borzah. Lansiranje lastne kriptovalute bi še dodatno okrepilo ekosistem UWA Social in omogočilo različne uporabne funkcije ter nagradne sisteme za uporabnike.