Zakaj pri vas še vedno delate spletne strani?

Katja Bizjak Kralj
Product designer
19. 07. 2024

V današnjem hitro spreminjajočem se digitalnem svetu je vzpostavitev spletne strani pogosto prvi korak v dolgotrajnem procesu digitalne transformacije.


Digitalna transformacija kot dolgoročen proces

Digitalna transformacija ni enkratno dejanje, ampak dolgoročen proces, ki zahteva natančno načrtovanje in izvedbo. V tem procesu je ključnega pomena vzpostavitev dobrega partnerskega odnosa s stranko. Prvi korak v tem odnosu je pogosto izdelava spletne strani. Preko tega enostavnejšega projekta se lahko bolje spoznamo in razumemo potrebe ter želje naših strank. Tako lahko lažje predvidimo, kako bo potekalo naše sodelovanje pri bolj kompleksnih projektih v prihodnosti.

Vse na enem mestu za manjša podjetja

Manjša podjetja pogosto potrebujejo celovite rešitve, kjer lahko na enem mestu dobijo vse, kar potrebujejo za svoje digitalno poslovanje. Pri nas se zavedamo, da želijo imeti "računalničarja", na katerega se lahko vedno obrnejo v primeru težav ali vprašanj. Zato nudimo celovite storitve, ki vključujejo vse od oblikovanja in razvoja spletnih strani, do vzdrževanja in podpore po zaključku projekta. Naši naročniki cenijo to celovitost in dejstvo, da se lahko zanesejo na nas pri vseh digitalnih izzivih.

Spletne strani kot naš začetek

Naša zgodba se je začela s spletnih strani in kljub razvoju ter širitvi naših storitev, še vedno uživamo v ustvarjanju teh osnovnih gradnikov digitalne prisotnosti. Spletne strani so srce digitalnega sveta in mi smo ponosni, da lahko našim strankam pomagamo ustvariti privlačne in učinkovite spletne predstavitve, ki odražajo njihovo identiteto in cilje. Naša strast do ustvarjanja spletnih strani je enaka kot na začetku, če ne še večja, saj smo z leti pridobili izkušnje in znanje, ki nam omogočata, da ustvarjamo še boljše rešitve.


Na koncu dneva gre za to, da želimo našim strankam pomagati na njihovi poti digitalne transformacije. Spletne strani so pogosto prvi korak v tej poti, in mi smo tukaj, da jih vodimo, podpiramo in skupaj z njimi rastemo.


Zato pri nas še vedno delamo tudi spletne strani – ker verjamemo v moč digitalne prisotnosti in ker uživamo v tem, kar počnemo.

Prijavite se na naše novice in bodite vedno na tekočem z aktualnimi novostmi!

Blog

Novice iz bplaneta

Ste pripravljeni na digitalizacijo? Izognite se pastem!

Brezplačna e-knjiga

Digitalizacija lahko podjetju prinese ogromen napredek – vendar le, če se izognete najpogostejšim napakam. V naši brezplačni e-knjigi razkrivamo, katere napake pri digitalizaciji lahko vaše podjetje stanejo časa, denarja in živcev.